Emotii si impliniri sufletesti! :)

bebe roz

Buna frumoaselor,

Dupa o indelungata absenta revin aici, pe blog cu un articol mai de suflet…M-am gandit mult daca ar trebui sa scriu sau nu acest articol si m-am decis ca in cele din urma sa fac si acest pas.

Dupa cum probabil stiti deja, in curand o sa devin mamica pentru a doua oara. Si eu si hubby ne mai doream un bebe insa parca de fiecare data se intampla cate ceva si amanam momentul…La un moment dat chiar am abandonat subiectul, gandindu-ne ca amandoi inaintam in varsta, ca diferenta intre cei doi copii va fi prea mare… Ce greseala am facut! Cred ca acesta este singurul regret pe care il avem, ca nu am facut acest pas mai devreme. Insa cine stie? Consider ca toate pe lumea asta au un sens si lucrurile vin in viata noastra la momentul potrivit.

Am aflat ca vom fi din nou parinti la inceputul lunii mai. Ne-am bucurat atat de tare insa am pastrat pentru noi pana undeva pe la sfarsitul lunii iunie. Poate ca de vina au fost hormonii,poate ca am devenit dintr-o data superstitioasa, nu stiu, insa am vrut nimeni sa nu stie despre sarcina decat dupa ce s-au implinit primele trei luni(care sunt mai problematice). Am reusit sa ma incarc cu energie pozitiva si cu ganduri bune si am trecut cu bine peste perioada de inceput. Oricum sarcina mea, cel putin pana in acest moment a fost atat de usoara!!! 

Cu juniorul, pana la patru luni si jumatate de sarcina vomam non-stop si nu mancam decat castraveti acri si biscuiti sarati! Cel mai bine era cand mergeam acasa la parinti in Prahova si probabil din cauza aerului, ma puteam si eu alimenta ca un om normal. De acesta data nu am mai avut nici o problema… Prima pofta pe care am avut-o a fost de prajituri (ora 12 mai exact) si de aici s-a pornit dezmatul! 🙂 Nu am avut deloc greturi, fiind doar sensibila la mirosuri mai puternice.

Am incercat ca in  toata aceasta perioada sa mananc cat mai sanatos si ma bucur ca am prins perioada verii cand am bagat in mine cantitati industriale de fructe…Serios acum, daca nu vedeam fructe pe masa sau in frigider ma apuca plansul…Sa stiu eu ca le am si ca oricand pot manca! 🙂 🙂 Recunosc ca din cand in cand am avut si pofte mai ca toate gravidutele, de pui de la KFC, de pizza sau de un Big Mac…Insa am incercat sa le evit pe cat posibil si sa ma „bucur” de ele doar o data pe luna.

Cineva m-a rugat la sfarsitul ultimului articol sa spun ce am facut in mod special sau ce produse specifice folosesc…Sincera sa fiu in afara de vitaminele prenatale, o alimentatie cat de cat corecta, hidratare (stiti ca sunt de felul meu certata cu apa, mai bine zis eram) nu am facut nimic. Ah, si folosesc o crema speciala pentru vergeturi. Deocamdata nu mi-a aparut nici una noua, avand deja un antecedent cu prima sarcina. Este o crema buna care nu a costat o groaza de bani de la Cosmetic Plant (Me& Mom). De ingrasat deocamdata am pus acumulat 9 kg insa sincera sa fiu nici nu-mi pasa prea mult. Atata timp cat doctora imi spune ca totul este sub control, kilogramele sunt lucruri neesentiale in acesta poveste. V-am spus, sunt zen!!!Recunosc ca obosesc mai des acum, trimestrul trei de sarcina isi spune cuvantul.Si singurul lucru de care ma pot plange este mersul la toaleta foarte des.

In rest, ma bucur de fiecare data cand merg la ecograf si-mi vad minunea, cand o simt pe bebelina dand din picioare( ne place sa spunem ca face balet in burtica) cand cumpar orice lucrusor roz sau mov si astept cu nerabdare sa ne vedem cat mai repede. Ar trebui ca de Revelion sa ne vedem minunea, daca nu are de gand sa apara mai devreme. Sper ca nu!

Bebelina are deja o garderoba de invidiat, nu m-am putut abtine si am cumparat o multime de hainute de la 0-3 luni. Avem patut roz, carucior magenta si alte minuni pe care nu le-am prins prima data cand am ramas insarcinata cu juniorul.

Momentan sunt singura cu juniorul, hubby fiind plecat cu jobul in Portugalia insa deocamdata fac fata rutinei zilnice. Bagajul pentru spital este aproape gata si el iar in rest incerc sa ma odihnesc cat pot de mult.

bebelus roz

Sunt fericita si am vrut sa impartasesc acest sentiment cu voi. Nu stiu cand voi scrie urmatorul articol, vedeti si voi, am incercat sa ma ocup de toate lucrurile specifice acestei perioade. Ma bucur ca sunteti alaturi de mine, ca ma cititi atunci cand mai am putin timp de un articol si daca aveti ceva intrebari legate de sarcina si va pot ajuta cu informatii nu ezitati sa le puneti. Asa ca pana data viitoare….

Va puupa,

Alexia

Despre Alexia

Pasionata de make-up si de tot ce e frumos.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Emotii si impliniri sufletesti! :)

  1. Felicitari draga mea!Sarcina usoara si multa sanatate!:-**

  2. Dee zice:

    Felicitari draga mea!
    Sa fiti sanatoase si sa va vedeti atunci ca va fi momentul potrivit.
    Ma bucur enorm pentru tine si iti doresc sa ai o sarcina cel utin la fel de frumoasa ca pana acum.
    A, sa nu uit: la cat mai multe lucrusoare rozzzz! 😀
    Pupici

  3. Ana ♥ zice:

    Felicitari ! Sarcina usoara ! :*

  4. Liv-love-life zice:

    E foarte placut ca ai impartasit cu noi o parte din trairile tale din aceasta perioada speciala din viata unei mame.succes in continuare.astept cu nerabdare sa ne spui cum se simte trupul fetitei la pieptul mamei….si noi sa-i uram Bun venit pe lume.

Lasă un comentariu